Το επαγγελματικό σκάφος αναψυχής

 

Το OCEAN 33, διατίθεται ως επαγγελματικό σκάφος αναψυχής, ιδανικό για ημερήσιες εκδρομές, ή χρήση ως θαλάσσιο ταξί. 

Ολικό μήκος
9.95 m
Μέγιστο πλάτος
3.70 m
Βάρος
7000 kg
Μέγιστη ιπποδύναμη
2 x 315 hp

 

Γάστρα, πλεύση

Με μήκος λίγο λιγότερο από 10 μέτρα η γάστρα, τύπου Deep V με chines, εγγυάται εξαιρετική πλέυση σε όλους τους καιρούς,σταθερότητα σε στάση και μικρές ταχύτητες, εύκολους χειρισμούς αλλά και μεγάλες ταχύτητες με οικονομία. Με μέγιστη προτεινόμενη ιπποδύναμη τους 315 ίππους η μέγιστη ταχύτητα μπορεί να φτάσει τους 30 κόμβους. Το μεγάλο πλάτος των 3.7 μέτρων προσφέρει μεγάλους χώρους ικανούς να φιλοξενήσουν με άνεση τους επιβάτες του.

Διαβίωση, άνεση επιβατών

Το στεγασμένο σαλόνι μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με τις απαιτήσεις της χρήσης του σκάφους με την καθοδήγηση και βοήθεια των ειδικών συνεργατών (αρχιτέκτονα- interior designer) του ναυπηγείου. Διαθέτει ανοιγόμενα παράθυρα και φινιστρίνια, πολλούς αποθηκευτικούς χώρους, ενώ στον εξοπλισμό μπορεί να περιλαμβάνεται μία master καμπίνα, δεύτερη καμπίνα, WC με ντουζ και κουζίνα. Ο χώρος οργάνων του σκάφους διαθέτει αρκετό χώρο για κάθε όργανο ναυσιπλοίας, ενώ η θέση κυβερνήτη επιτρέπει πολύ καλή ορατότητα και ευκολία χειρισμών.

Οι εξωτερικοί χώροι το πρυμναίο κατάστρωμα με άνοιγμα (πόρτα) προς την πλατφόρμα μπάνιου καθώς και το πρωραίο κατάστρωμα το οποίο μπορεί να διαμορφωθεί ως sun-deck. Στην πρύμνη υπάρχει δυνατότητα δημιουργίας σαλονιού με σκίαση (τέντα).

Προτεινόμενοι κινητήρες

2 x Yanmar Marine 6LPA-STP 315 hp / 3800 RPM
2 x Yanmar Marine 6LYA-STP 370 hp / 3300 RPM
1 x Yanmar Marine 6LYA-STP 370 hp / 3300 RPM
1 x Yanmar Marine 4LY2A-STP 440 hp / 3300 RPM

Συλλογή φωτογραφιών